Strul

Sitter på jobbet nu. Sitter och pratar med carola nu. Men hon kom precis på att vi måste byta någon annan natt. Massa strul. Hehe. Kaffe som gäller nu innan vi går på att ge medicinerna.

Byte

Sitter ute och röker nu. Har precis ringt bemanningen och fixat med byte min och carolas natt senare framöver. Slutade jobbet runt 7 så ska sova lite nu va det tänkt för jag går ju på igen kl 21 i kväll.

Hemma igen

Då va man hemma igen efter att jobbat i natt. Helt slut e jag nu. Ska bli gott och sova lite. Funderar dock på att släpa mej ner för trapporna och ta mej något att äta. E bra hungrig. Nu e det bara 2 nätter kvar innan jag blir lite ledig. Men den ledigheten varar inte länge den. Snark är för seg att orka röra mej

God mat och underbart sällskap

Hade en helt underbar kväll i Mölndal i går. Blev bjuden på mat. Grillat lamm , grillad potatis, grillad majs och sallad å tsatziki. Och ett jätte gott rött vin till det.  Blev gör mätt och det smakade jätte bra. Och sällskapet vad helt underbart. :)
Satt ute på uteplatsen och åt. Sen satt vi och tjötade en massa om allt å inget. 
Gick in och satte oss i soffan och tjötade ännu mer. Sen somnade jag underbart gott på din arm. Sovit jätte bra i natt. Eller det gör jag alltid när jag sover jämte dej. 
Åkte he tidigt i morse för han skulle till jobbet. så jag va hemma vid 7 tiden skulle jag tro att klockan va.  Så då gick jag upp å la mej i min säng och fortsatte sova. 
Har precis duschat så nu känner man sej som människa igen. Vart duktig och slängt in 2 proppfulla maskiner med tvätt. Det va verkligen på tiden om man säger så. :) 
Hängde upp mammas tvätt också. Såg att tvättmedlet börjar tryta så vi får åka och handla sen innna jag ska till jobbet och slita i natt. 
Måste ju kunna tvätta min jacka i morron därför är det bra med tvättmedel :) 

Nu siter man då och väntar på att maten ska bli klar. det kurrar i min mage. 

Har fått handlat lite nu i dagarna med. I gbg köpte jag en väska från Friis & Company. Fin och rymlig :)  och en mascara.
Sen i går inhandlade jag mej 2 linnen och armband från Gina Tricot, Skor från din sko. Och en hår inpackning från märket Biotherm. Hoppas den är bra. För den va dyr. 270 kr för en hår inpackning. då ska den va bra hoppas jag. :)


 

Fika

Sitter i stan och fikar med lena och jenny. Tjötar massa skit om allt. Har kollat lite i affärer :-) ska upp till mölndal sen vid 18 tiden. :-) Där jag även sov i natt. Vaknade av att han kom ner och gav mej en puss. (Mysigt) då hade han gjort sej ordning och vart vaken en liten stund. Jag har inte Hört något. Inte när klockan ringde eller när han gick upp. Jag måste ha vart bra trött. Nu ska jag ta mej an min latte. :-)

Gbg

Jaha då sitter man här och väntar på att mamma ska komma hem från tandläkaren med Annie.
Sen ska vi hem å hämta upp Cattis å Jasmina för att dra till gbg. :)
Shoppa lite å träffa kusinen som kommer in t stan med. ska bli riktigt kul :) Så jag kommer la hänga me henne. :)

Va hemma runt 07,30 tänkte att det e ingen ide att lägga sej så det va bara till att dra igång kaffe å hälla i sej så man håller sej lagom pigg :)
Så nu har man duschat å gjort sej klar för avfärd när mamma kommer.
Blir att jag stannar i gbg till 19,00 för att sen bli upphämtad å placerad i mölndal i natt. Ska bli mysigt att träffa dej igen. :)






Zazza

Man blir sån när man jobbar natt

Det va en som ropade på mej när jag va ute och rökte. Jag fatta Nada och va allmänt trög. Då va det monicas syster. Hon fick ett sms precis som frågade om jag va döv. Haha. Men vi informerade om att jag är aningen trög. Man blir som en gamla. Döva och tröga. :-P Tiden går ganska fort i natt tycker vi. Vilket e bra. I morron blir det Gbg på dagen me mamma och cattis. Sen stannar jag kvar och väntar på att bli upphämtad för att sova i mölndal troligtvis. :-)

Tjötar

Jaha då sitter man på jobbet och tjötar skit. Än så länge e det lugnt. Peppa peppa.

Jobb

Då har man fixat allt som ska va fixat tills i natt. Ska jobba min 3:e natt i rad nu. sen har jag iallafall 2 nätters ledighet.
Har jag tur så blir det mölndal i morron. :)
Dessa dagarna på jobbet har vart helt ok. I natt va det lite å göra. men det gjorde inget.
Jobabde med Carlos å han e verkligen hur bra som helst att jobba med. Å Verkligen genom snäll. Diggar han starkt.
I natt får vi la se vem jag ska gå med. Men vet iallfall att att jag ska va där nere på demens avdelningarna å jobba. Så det kommer med stor säkerhet va fullt upp.

Om man bortser från jobb å allt så mår jag bra. Eller verkligen jätte bra. :)




zazza

Jobb

sitter hemma och har precis förberett mej för natten.
Börjar 21,00 för att jobba.  blir jobb hela helgen. men får tänka på att man får ju lön för det.

Kom hem i morse runt 7,30 tiden skulle ja tro klockan va. Sov i Mölndal i natt.
Helt underbart. :)

Hemma i dag har jag vilat nästan hela dagen. Städade lite gjorde jag med. Ska snart åka å handla mä mamma så släpper hon mej samtidigt på jobbet.




Zazza

Ligger

Här i din säng i mölndal och hör nu att du duschat klart. Kom nu och lägg dej jämte mej. :-) tycker mycket om att känna dina armar hålla om mej.

Stan i dah

Då va man i stan på en fika med min väninna. Sitter och tjötar massa skit och skrattar och flummar. :-) Har jag tur så blir det mölndal i kväll.:-) Zazza

Nojjig

Nojjig... Tänk om jag gjort bort mej nu. :-S

härligt

Lördag i dag då.
sitter barnvakt hemma hos syster min. tog mej 1 cider precis. å det va jädrans gott vill jag lova, :)
Wheels n´whings nu i dag. Ska nog ner en sväng sen och träffa kusinen som är här. Hon ville ses. träffas ju inte så ofta annars så får änna passa på när man kan. :)

har vart dagar nu då det har hänt en massa vill jag lova,
Vart i mölndal ons-fre hade det helt otroligt jätte bra.  Grillning, vin, trevligt sällskap, kolla film å massa mer.
det gör jag gärna om :)

jobbat lite innan det med. ja eller hela helgen rätare sagt. Det har vart helt ok det med. Jobba med trevliga människor, skämta å ha kul. det e ju ett måste annars pallar man inte. Fikat med lite kompisar har jag med gjort å shoppt.
Ihandling av kläder, skor, smink å lite annant smått å gått. Nödvändiga saker med andra ord. :)

Innan i dag va jag å mamma i stan med Jasmina. För även då va vi barnvakter, kolla lite i affärer, fikade och jasmina lekte. Mosters mest bedårande lilla troll unge säger jag bara, När jasmina hade somnat i vagnen så gick vi å satte oss i skuggan. och bara tog det liugnt. avkopplande att bara kolla på Jasmina där hon låg å sov. allt verkade så fridfullt å lugnt. Underbar syn. där låg hon å gosade med moster Alexandras tröja :) 

Nä nu ska jag ta å fortsätta på min cider. å bara njuta av lugnet. :) 


zazza
 

nice

i Onsdag va jag ute. :) HAde svin kul faktiskt. Börja me att vi satt vid fästningen. Sen traskade vi upp t stan. Gick in på Cheers and beers å satte oss å tog en cider eller två. Blev bjuden sen med av en.. Tack tack.
Jag fick även biljetter till Oscars. Onsdags klubben. :)
så vi traskade dit till dom ja fick biljetterna av. Där satt dom med Champange å allt. Tack så jätte mycket.
Efter krogen så gick vi å åt lite. Sen följde jag å en Johanna hem. Efter det tog vi taxi ner till stan igen. Å Då va klockan 04,30 typ.
Så vi gick å pratade en massa massa. Han började jobba vid 7,30 tiden så runt 08,30 blev jag jah körd av han. skulle då försöka sova lite när jag kom hem. men det gick ju inte så bra.
Mådde förbannat dåligt. mådde som jag förtjänade haha. :)
Låg i soffan å kollade film. Sen hjälpte jag mamma lite för hon skulle ha folk hemma .
Plingade till i min mobil under tiden. Där jag fick frågan om jag ville me på en tripp till gbg å komma hem i deg på morronen.
Å det tackade jag ja till.
Så jag sov i mölndal i natt. hade jätte trevligt i går. Satt å snackade massa skit om allt å inget. Det va riktigt avkopplande.
Så nu e jag hemma igen. Pigg  glad. :) kanske inte så pigg men d kommer när jag fått i mej kaffe.
Ska ga mej lite ordning nu. Å sen e det Jobbet som gäller för min del.


Zazza


mobil strul

denna datan går mej på nerverna något grymt nu asså. Inget funkar. Eller jo Internet funkar precis som vanligt. Men ska jag då försöka logga in på msn eller skype eller nåt så funkar det inte å så slutar hela internet funka så man måste starta om hela datan. Aningen jobbigt detta.
Å sen ska vi ju inte prata om min jävla mobil. som åkt fram å tillbaka inne på onoff utan att nåt händer.  nu har det går 6 dagar å ingen har hört av sej så jag får ju helt enkelt åka in i dag å kolla va som händer. för dom sa till mej har ingen hört av sej innom 5 dagar får du komma tillbaka.  Lagom irriterad e jag nu.
sönder mer än 4 ggr på inte ens ett år. å så ska det inte va. det e min rättighet att ha en ny. Å jag kommer INTE ge mej. Jag ska ha mina pengar tillbaka eller en ny mobil.
Å får jag mina pengar så e det bara bye bye OnOff and phonehouse here i come.  blir brutalt galen på detta.
den e inne på reklamation nu ÄNTLIGEN men ingen fattar ju något om det verka det som. dom på sonyericsson säger en sak till mej å en helt annan till butiken.
Det e precis som om dom vill att jag ska ge upp å bara köpa en ny. Men GLÖM DET säger jag bara. jag SKA ha ny mobil. Det e mina rättigheter. Å vad e det dom brukar säga. Kunden har alltid rätt.
Så ni inne på onoff vi ses sen förmodligen.
Nä nu ska jag la försöka hänga upp min rena tvätt i garderoben å sen hoppa in i en dusch.


Lite bilder sen jag va i turkiet för snart 3 år sen





Zazza


Glass

Magen kurrar som aldrig förr. Sitter och inväntar maten som strax e klar.
Jag å mamma har vart barnvakter i dag åt Jasmina. Så vi åkte ner till Läjer och åt glass från tre toppar.
Sen gick vi och kollade på alla båtarna. Vilket Jasmina ÄLSKAR. Hon ställer sej och ropar - BÅÅÅÅTA   hon e bara för söt.
när vi sen började gå tillbaka mot bilen såg vi en gråtrut eller va dom heter. Med en plattfisk i munnen. så mamma va ju snabbt framme och fotograferade.
och av nån anledning vet hon vad en gråtrut heter på latin.  Hmm....
Sen så stod Jasmina å vilkade och sa Hej då till alla båtarna. :)
Å nu då så e jag hemma igen. Å här händer inte mycket alls. Får se om något dyker upp.

 

Fläkt

Det va faktiskt helt ok att jobba i dag. Det va bara människor som jag tycker om som jag jobbade med. Å det känns bra.
Va inne på E i dag.
En jätte bra avdelning. hyffsad lätt oxå. eller väldigt lätt faktiskt. :)
Efter jobbet så kom Sandra å Alexandra å hämtade mej. Vi inhandlade oss mat å cigg. Sånna onödiga nödvändigheter. :)
Vi tjöta skit å hade trevligt.
När ja kom hem så monterade jag ihop min fläkt. jag e fan grym. borde bli fläkt ihopmonterare expertis :)
Den funkar å e ihopmonterad på rätt sätt (hoppas jag)


Bara massa kort på min syster å mosters trollunge Jasmina




Zazza

Solen är farlig

Ska snart dra mej hemifrån.
Jag å mamma ska åka å inhandla en fläkt till mej så det går att vistas på mitt rum. Hade sånna grymma svårigheter med att sova i natt. massa olika sorters problem. Ligger i sängen å kollar upp i taket. å där sitter en MEGA spindel. det va bara till att skrika å mosa dej jäveln me en bok. så jävla vidrigt.. Fy fan.
problem 2 det va så varmt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
problem 3  alal lakan bara snuttrade in sej i varandra. å min kudde sov ja inte me så har ju ont i nacken på köpet.  ibland e det bra jobbigt att sova.
 ¨Ska iallafall iväg till jobbet sen. vet dock inte om det va 13,00 eller 12,30 jag började. så jag får va på jobbet 12,30 för säkerhetsskull.
så jobbar man till 21,30 i dag. men det e ganska lugnt. bara nufiken på vem ja ska jobba med. så jag slipper ragatan. Förvånar mej inte om hon jobbar i kväll. då kastar jag mej fan från balkongen asså. Nä så ska jag inte säga men min dag lär ju vara bra förstörd.

I går va ja mä Sandra hela dagen. satt ute hos henne i solen. satt först 30 min - 1 timme med ryggen i solen och POFF från ingenstans så ploppade det upp blåsor. små jävla vatten blåsor som man får om man blir varm å svettas. För så fort man blir lite kall så försvinner dom.
nån epidemi som går mellan mej å sandra. E det inte det så e det att vi smittar varandra med förkyldning hela tiden. den riktigt hoppar mellan oss. sånt som kallas äkta kärlek det :)
Satt iallfall i solen HELA dagen. men aktade min rygg. Sen blev jag bjuden på mat. Tack tack.
Johanna ploppade upp från ingenstans me. Nä men hon kom. å det va riktigt trevligt. längesen man träffade henne nu. Vi åkte å inhandlade kaffe å satt å tjöta.
Blev jagade av flygvispar? (Sandras uttryck)  vilket sen visa sej vara ollonborrar eller va dom heter.
En trevlig kväll iallafall.


Å sandra jag fattar inte hur du ALLTID lyckas ringa 30 min innan mitt alarm ringer. du har någon såndär tidinställd ring bomb innom dej. :P:P



Ny badad

Precis plaskat så mycket i poolen så jag har huvudvärk. Men det gör inget. för härligt va det :)
Låg i i närmare 1 timme med (bebbarna) Annie å Julia. en liten stund så va mamma å jörgen me i.
Härligt med en hemma dag i dag faktiskt. 

 Annie å Julia
här har vi Mamma.
Mosters älskling

VARMT!!

Badade i poolen i dag me. precis som jag brukar göra.
Va även en sväng på stranden å badade i havet. Drog till Espevik. Jätte härligt va det i vattnet:.
Annars bara vart hemma i dag och tagit det lugnt.


Plutten. Mosters höna



varmt

Hemma hos sandra. vilket inte e så ovanligt :)
hon hämtade mej efter jobbet. vi åkte hit och lagade lite krubb. sen va det bara att ta sej ut i solen och sitta där å steka.
svin gott.
så lite färg har man allt fått :) Vilket inte e helt fel.
nu duschar hon så jag inväntar henne så ska vi gö oss lite ordning å sen kolla läget lite i staden kanske.
få se va som dyker upp.




Zazza

Umgänge

Nu sitter man i sandras bil med henne och Alexandra som har hittat hem till sverige igen. Fixade med mobilen innan så får se hur det blir med allt. Zazza

Bada

Strax blir det ett dopp i poolen här hemma. Kan behövas så varm som jag är. :-)

RSS 2.0