regn

Nu börjar denna smärtan i ryggen få mej på nerverna något GRYMT mycket.
hur jag än rör mej så gör det ont. Men va fan. får la ta å bita ihop och inte gnälla.. för mycket iallfall :P

inte kommer så lång med något ännu. ska la ta å bädda sängen kanske så det ser lite fint ut när Daniel kommer.
Jo jag har plockat ur diskmaskinen med. :)  Lite plus i kanten från min sida. 

behöver nog inte fundera så mycket på vad man ska hitta på i dag. för vädret suger verkligen.
Regnar och himlen är grå. Väldigt grå. Då e det ju bara detta i mat väg man ska försöka komma på. Och det är minst lika jobbigt.


Kalajs

I fredas va det översaknings fest för freddan som blir 30.
Det va riktigt trevligt.Ångra inte att jag följde med. tänkte först hoppat det men hade verkligen jätte kul. Och alla va gör trevliga. God mat och god dricka. Vi åkte hem vid 23,30 tiden. Jag va aningen trött efter att ha jobbat natten innan och nästan inte sovit något.
Men inte gick vi la oss när vi kom hem. Satte oss i soffan och Daniel tog ett glas vin och jag en liten drink. Satt och bara koplade av. Hur härligt som helst.
Gick å la oss sent... Eller tidigt kanske det kallas. klockan va 7.00 när sängen ropade på oss.

Vaknade vid 15.00 på söndagen. Utvilade och sega som tusan. Jag hade huvudvärk men det förtjänade jag nog:)
I går gjorde vi inte mycket. bara va hemma och tog det lugn. Kollade på film och Daniel lagade mat. Jätte gott precis som alltid när han stått vid spisen :)
Gick och la oss vid 01.00.
Daniel hade sovit en timme innan det redan. Han tvär slocknade i mitt knä när vi kolla film:)
Mysigt. så jag lät en sov han 1 timme innna jag väckte han å vi gickoch la oss. :)

Vaknade till lite när hans alarm gick i morse men somnade lika fort igen. Så jag vaknade vid 12.00 i dag. Med en jävla smärta i ryggen. Vet inte riktigt hur jag ska sitta, ligga eller stå för att undetlätta. Men men det går över det oxå.
Ska försöka ta mej in i en dusch snart va det tänkt. Och sen gör mej ordning.
Försöker klura ut något man kan hitta på i kväll. Men det går ju sådär. Jag är ju tjejen med brist på ideer om man säger så.



Spökar på jobbet

ALDRIG mer att jag går ensam på natten. Det e en sak som e säker. Vi fick ett larm om en altan dörr på 5 våning som öppnades. Mycket riktigt den va öppen när vi gick upp och kolla. Allas dörrlarm va på och ingen som hade gått ut ur sina rum. Hur i helvere har en låst larmad dörr öppnat sej själv. Läskigt är bara förnamnet.

Ballat ur

Suck internet hemma balla ur innan igen. Det lever sitt egna liv. Aning frustrerande. Tur att man har mobilen. E på jobbet igen. Sista natten på schema nu. Är aningen irriterad på denna huvudvärken som har suttit i nu i två veckor utan att ge med sej det minsta. Hoppas det blir lite bättre sen.

hemma igen efter

hemma igen efter en natt på jobbet igen. känns underbart.
hade jag fått välja så hade jag lätt valt att spendera natten i mölndal. Inegn tvekan om det.
Men det får vänta tills i morron.
Riktigt längtar tills imorron bitti när han men det stora H:et kommer och hämtar mej. och lämnar mej hemma. Längtar efter att få ge han en puss. :)

Natten har varit helt ok i natt. Skickade hem Dora, hon jag jobbade med kl 7,00 eftersom hon fick stanna till 07,55 i går så fick hon gå tidigare i dag.
Så jag tog rapporten själv. Men det gick så bra så.
Cyklade hem sen efter jobbet. va aninge trött funderade några gånger på om jag skulle ringa taxi eller lägga mej ner i något dike och ta mej en power nap. men då hade det funnits en stor risk till att jag inte hade vaknat på ett bra tag. och i ett sånt läga är man nog en aning förvirrad och fattar inte vart man e nånstans. Snacka om att får PANIK.

Nä nu är det snart något i magen som gäller. och sen sova sova sova. Sova i mängder ska jag göra. ska ställa klockan på 18,00 Ska sova bort  HELA LÅNGA DAGEN. det behöver jag. Sen upp och jobba igen. ¨



Trött som en gnu

Nä nu känner jag att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Är så fruktansvärt trött så det finns inte. Klockan är inte hemgång än. Ca 3.5 timme kvar innan det e dax. Och då ska jag sova hela långa dagen. För att ge mej på en natt till. Suck.

Jobb igen

Sitter utanför jobbet nu. Va här aningen tidigt i dag. Cyklade tidigt hemifrån för att slippa undan regnet som ser ut att kunna komma vilken sekund som helst. Va inne på willys och handlade lite med så nu har jag uppdaterat med cigg, vilket va helt slut. Och tidningar att läsa i natt. Mamma och resten av familjen e ute och äter på resturang. Kunde inte hänga på eftersom jag ska jobba. Men det e sånt som händer. Får ta det en annan gång istället. Kommer ju fler dagar om man säger så.

Födelsedags fika för mamma

Gick upp nu vid 16,00 har fått sova lite iallafall.
Ska börja göra mej ordning strax för jobbet. Slippa stressa så har man allt gjort.

Cattis och Jasmina kom upp och väckte mej innan. Så jag gick ner med presenten till mamma. Två grattäng formar fick hon. Det va vad hon önskade sej. Hittade dom inne på Cervera.
Så vi drack kaffe och åt mammas hembakade tårta. Denva grymt mäktig. man blev proppmätt på bara en bit. God va den med.





Zazza

Grattis Mamma

Då va man hemma efter en natt på jobbet. härligt.
ska ta å fixa lite frukost att äta. känner att magen min kurrar lite nu.
Vart en helt ok natt, en hel del att göra men det fick tiden att gå fort. vissa av vårdtagarna va lite smått jobbigt. när dom ligger på larmen och tror att det bara är dom som existerar. eller när dom blir avundsjuka på andra vårdtagare och ringer bara för att dom andra inte ska få hjälp. ligger och blokerar larmen för skojs skull.
Och så vill kommunen dra ner på folk. Det är helt sjukt. hoppas verkligen inte dom drar ner på folk på natten. för det finns inte en chans att det går längre. När allt har blivit så mycket jobbigare. Kommer i så fall sluta med att vårdtagare skadas eller kolar om dom drar ner på folk. Låter hemskt att säga men det är nästan det enda som måste göras för att dom ska förstå att det är grymt mycket att göra innom vården. dom vill att vi ska vara 3 st som jobbar på 80 vårdtagare på natten. 10 avdelingar varav 4 är demens, fast det är grymt många dementa på dom andra bara att dom inte är utredda. Jag förstår mej verkligen inte på hur dom som styr över det hela tänker. Helt fuckade uppe i hjärnkontoret säger jag bara.

Kändes bra när du ringde i natt för då fick jag annat att tänka på. Och fick prata med dej. Och det görmej glad och ger mej mer ork till att ta mej igenom nätterna. Nu har jag ju något bra att se fram mot med. Så hoppas verkligen att dessa nätterna går fort. Vill bara att det ska bli lördag morron så du kommer och hämtar mej, dumpar mej hemma innan du ska till jobbet, för att jag sedan ska göra mej ordning och packa och sen åka med dej hem. Nä tycker att det ska bli lördag nu.

GRATTIS till min mamma som fyller år i dag. 47 blir du. Hoppas du blir glad för presenterna och att du får en bra dag i dag.

 Grattis mamma



lite kort från igår när jag träffade Cattis och Jasmina


Tarotkort

Sitter på jobbet och vi pratar om tarotkort. Och änglakort. Trevliga människor jag jobbar med i natt med. Så det Känns jätte bra. Men saknar dej.

Sjukt länge kvar jue

Nu ska jag strax bege mej till jobbet. Känns sådär.
Är inte laddad alls. Men det beror på att jag mycket hellre hade varit i Mölndal och myst istället. Men icke sa nicke det går inte för sej i dag. å inte dom kommande dagarna heller :(

Antingen åker jag med han på lördag å går å lägger mej och sover. så kommer han hem sen någon gång på natten. För han ska på överasknings fest.
Eller så åker jag till han på söndag eller måndag. Men det är ju SJUKT lång tid tills dess.


Back in Varberg

Då va man tillbaka i Varberg igen. Känns sådär bra. Hade mycket hellre stannat kvar i mölnad för att kunna mysa med dej efter jobbet.
 
Även i natt sov jag sjukt härligt. Din säng är bara sååå grymt härlig,
Sen kan det ju ha mycket att göra med att det är du som ligger jämta, just dina armar som håller om mej, just dina kyssar, just din axel jag ligger på, just din doft jag andas in. Ja just du helt enkelt.
Hur som helst så ville jag verkligen INTE gå upp ur sängen i morse. men ibland är det ett ont måste.

Så nu sitter man hemma igen och funderar på att gå ner å ta sej lite frukost  och sen sätta igång tv:n för att somna till den. Har 3 nätters jobb framför mej nu. Känner mej helt slut av bara tanken på det. Men får tänka positivt... pengar. jag får ta å räkna väskor och skor å annat skoj :)

I går va det kina mat som gällde. Stekt ris och friterad kyckling. Jätte gott. Under tiden blev det en film oxå. Max Payne hette den En action med Mark Wahlberg i huvudrollen. Den va helt ok.
Fanns en viss person dock som somnade till mellan varven :) 







ZAZZA 

Fy Fan

FY FAN vad härligt det är att duscha. Man riktigt känner sen som en ny människa :)
Ska bara få tummen ut  kasta på lite smink oxå.
har fått bäddat sängen i dag med övekast och allt. lite små status på mej i dag :P Och så har jag plockat ur diskmaskinen med.
Annars har jag la inte gjort så mycket mer här. Vaknade  ju sent så har bara tagit det lugnt i dag.
Kastade precis iväg ett medeande till Han med det stora H:et att kanske känner mej lite sugen på kina mat i dag. Eller något i den stilen.
Kanske någon annars som har bra förslag på vad man kan äta?

Får se vad vi hittar på i kväll. Kanske kollar på den andra filmen han hyrde i går. Kommer dock inte ihog va den hette eller vad den handlade om.
Läste om den i går men glömde av det direkt. Eller rättare sagt jag såg inte vad det stog. Bokstäverna blandade ihop sej och suddades ut för mina ögon.
Skyller på tröttheten. :)

Fick precis svar angående kina maten nu, Svaret lyder
Det löser vi strax ;)
Låter mycket bra. Va sjukt länge sen jag åt kina mat. Det senaste i matväg jag åt somva liknande det va Japankst på resturang Mikado inne på Avenyn. Och det va SVIN GOTT. Mätt som ett helvete blev man oxå.


Nä om man skulle ta å sminka sej lite nu. Så man ser lite mer vid liv ut när han kommer hem så han inte tror att han har ett lik i soffan ;P



ZAZZA

SAW

Då är man med igen. Eller inte, men snart hoppas jag.
Sovit som en gudinna i natt. helt underbart. Somna med dej vid min sida, i din sjukt härliga säng, vakna till lite med dej vid min sida. för att sen slummra till lite och bli väckt med en hejdå puss eller flera hejdå pussar innan du drar till jobbet. finns dej något härligare. Och allt är Gratis. :)
Somnade iallfall om sen igen och vaknade runt 12,30 känns härligt att fått sova ut lite. behövde det. Jag gick ju aldrig och la mej i går efter jobbet.
Va i som sagt i stan i går. Hittade en present till mamma. Hoppas hon blir  glad för den. Fikade med Frida och vi satt å tjötade en massa skit. trevligt.
Åkte till mölndal vid 18,00 tiden. Och Det blev jätte bra i hallen som du har fixat.
satt å myste i soffan till en film. Kollade på SAW 5. Den va gör bra. Lite halv rå imellanåt men inte så farligt. Enda som gjorde mej lite illamående va ibörjan av filmen.
Mådde illa sen innan å sen se tarmar och inälvor som splachas ut ur en kropp å flyger genom rummet fick spyan att stå högt i halsen. ;)  men det gick snabbt över. Filmen va som dom föregående 4........ Jätte bra.
Efter filmen så la jag mej tillrätta i ditt knä å nästan slocknade. Va sjukt trött å låg sjukt härligt. Fick även massa Massage och kli på ryggen. Härligt. tack tack.
Nä nu ska jag snart försöka ta mej in i en dusch hade ja tänkt mej och vänta på att du kommer hem.





Zazza

Ugglar

Sitter hemma och ugglar iväntan på att min buss ska gå.
Tänkte dra in till stan en sväng för att fika med en jobbar kompis.
Ska även kolla en present till mammsen i dag. För på torsdag är det hennes dag. Hoppas man hittar något bra. Tycker det är lika svårt varje gång att hitta något bra. för man får ju aldrig reda på vad hon önskar sej och så går man där och ska försöka hitta på något som man själv tycker är bra. Men inte har en blekaste aning om hon tycker om det eller inte.
Eller så e det samma gamla visa. "Snälla barn" vill jag ha.
Ja men nu har hon önskat sej det i 21 åt nu får det räcka. hehe. Kan ju inte lova massa saker jag inte alltid kommer kunna hålla jue.
Sen klockan 18,00 så bär det av mot mölndal. Jag saknar han grymt mycket nu kan jag tala om. Inte träffat han sen i fredas morse. det känns jätte längesen. Bara pratat i tele å då känner man att man saknar han gör mycket. vill ju bara pussa och krama dej. Men det har vart lite svårt när du suttit i mölndal och jag suttit på jobbet. Men i dag. :) Jag LÄNGTAR tills klockan blir 18,00


 Mosters gullunge äter en köttbulle :)
 Hunden har en härlig pose.

 



Zazza

Röker

Tar mej en liten morron cigg innan jag ska gå in. Har nyligen slutat jobbet så är precis hemkommen. Hittade syskonen uppe vid bussen så tjöta med dom i väntan på deras buss. Så nu e det strax lite frukost som gäller. Funderar på att göra omelett. E grymt sugen på det. Sen ska jag göra mej ordning för att dra in mot stan.

Klockan är 3

Klockan e 3 på natten nu. Och jag sitter på jobbet. Vart en hel del och göra än så länge. Får la se hur det blir sen. Hade mycket hellre legat och myst med dej. Men det får vänta till måndag. Har en natt kvar och jobba innan jag e lite ledig. Sen kan jag mysa massor med dej. :-)

Nu börjar

Nu börjar tröttheten sätta in lite. Eller snarare segheten. Hoppas denna natten går fort. Vill hem så jag kan tvätta och sova. Så tiden går fort. För jag saknar ju dej. Men på måndag kl 18 då får jag träffa dej igen. Och det Känns jätte bra att veta. Men Känns samtidigt som en halv evighet. Saknar dina Pussar, kramar, känna att du håller om mej när jag sover, vakna jämte dej, somna jämte dej.

Promenix

Sitter utanför jobbet nu och tar mej ett bloss. Börjar snart jobba. Va ute och gick med mamma och hunder i morse. Vi åkte ner till solviken och gick lite. Sen kom Syrran och jasmina hem så jag umgicks med dom innan jag la mej en stund. Känns sådär att jobba nu. Hade mycket hellre vart med dej. Kommer ju sakna dej jätte mycket nu. Får inte träffa dej fören på måndag. Får hoppas på att dessa dagarna går fort. Har ju jobb hela hegen så det e till och sova på dagarna och jobba på nätterna.

Trav

Ligger i den helt underbara sängen nu och väntar på att du ska duscha klart. E så mycket goare när du ligger jämte. Vart på åby travbana i dag med söt och kollat på trav. Riktigt kul va det faktiskt. Första gången. :-) Och grattis elin och sebastian till pojken.

1 timme kvar

Då har man fått fixat det mesta, inte för att det va så mkt å gö. men jag känner mej aningen lat i dag :) E ju lite små sjuk
1 timme kvar tills du slutar 1 timme kvar tills jag får pussa och krama dej.
Känns alldeles jätte härligt med alla söta sms jag får av dej när du e på  jobbet, Å samtal. Blir riktigt varm innom mej. Och bara saknar dej jätte mycket.
finns inget bätre än att lägga sej på kvällen jämte dej. Och sen vakna upp och känna att du håller om mej.



ska snart ta å gå upp å kolla hur det går för kycklingen att tina. och ut å ta mej ett bloss tror jag. Känner att jag behöver det just nu.

Vaken

då e man lagon vaken.  Sovit helt underbart gott i natt.
Att vakna med dej vid min sida är tvär mysigt. :) Du va aningen trött i morse så det blev lite senare uppgång.
Jag har iallfall precis ätit lite frukost så man känner sej lite mer som en människa nu.
Ska snart försöka ta tag i mej själv och byta sängkläder i sängen. Å sen fixa efterrätten till i kväll och förbereda middan i kväll så man har det gjort.
Å så ska jag hoppa in i en dusch. Hoppas jag kommer ihåg hur man satte igång den.  Det blir ju lite å försöka komma ihåg med alla dessa knappar :P

Tjötade precis lite med Lena. Jag va så ond att jag väckte henne. Men inte kan man ju sova hela dagen jue :P:P

Å så e det bara att invänta att du kommer hem så du ska få den STORA äran att göra en juice till mej ;) Tro inte att jag glömt det inte. hehe.
E bra sugen på å få smaka på den. och dej ;)


bilder e det lite snålt med nu. Efetrsom jag inte har en fungerande data hemma så blir det svårt att lägga upp bilder. å Nu när jag väl sitter vid en data så har jag ju inga av mina bilder på den.
Men ska försöka få tummen ut å fixa lite med detta.


Zazza

Idiot

Kul att man jobbar med en inkompitent jävla idiot i natt som går en på nerverna något grymt mycket. Eller inte. Hon satt precis och diskuterade en sak som hon inte vet något om. Och det gör mej förbannad. Hon har läst någonstans om saker och tror på detta. Försökte förklara att det stämmer inte för jag har kunskap och vetande till 100% om det hon pratade om. Men nej inte lyssnar hon på det utan ska börja höja rösten och dividera som en jävla ragata. Suck vill bara att denna natten ska vara över nu.

Back in mölndal

Är hemma i mölndal nu igen. Vart inne i Gbg och ätit jätte gott. Japanskt gör mätt blev man. :-) lena och niklas kom hit innan. Så nu sitter dom och daniel och spelar tv spel. Sånt som jag inte riktigt förstår mej på :-P men kul att dom har kul. Funderar stark på att snart lägga mej. Ska ju jobba i morron visst att jag har näst intill hela dagen att sova. Men vill ju kunna spendera den med hyfsat vaken tid med dej.

Vaken

Då är man helt Nyvaken. Har sovit helt jävla underbart gott. Hörde inte när du gick i morse. Ute och röker nu. Det är inte varmast. Ska hoppa in i en dusch sen. Och förbereda för kvällen. Och vänta på att du slutar jobba så du kommer hem.

Slagen

Sicket jobb man har Asså. Blivit slagen i natt av en vårdtagare. En jävla smäll rakt över ansiktet. Ont gjorde det. Och det gör det fortfarande. Nu vill jag bara hem. Men får snällt vänta tills klockan e kvart över 7.

Tillbaka

Då va man på jobbet igen. Vill bara att natten ska vara över så man kommer här ifrån. Illa att jag klagar redan nu. Men jag hade mycket hällre legat jämte dej i sängen. Men det får vänta till i morron. Ute och röker nu. Kallt som fan e det oxå. Brr. Din varma goa säng hade inte vart fel någonstans just nu.

Hamerfall

Hemma i mölndal igen. Vart inne i Gbg och kollat på hamerfall. Helt underbart. Det går inte att beskriva känslan som va. Helt underbart. Efter det drog vi in till nivå och tog en drink eller två. E hemma nu iallafall. Du ligger nere och sover så jag ska passa på att gå ut och röka lite innan jag kryper ner jämte dej.

Fikat

Vart hemma hos sandra och fikat lite. Alltid lite trevligt. :-) som vanligt va det hon. Jag å hennes mamma. Sandra har vart bra sugen på bulle hela tiden. Men det fick hon inte. Hehe. Nu sitter jag i bilen på g upp till mölndal. Igen. Mysigt värre.

Internet problem

Sitter på jobbet nu. Det e la sådär lugnt. Är smått irriterad över att vi fortfarande inte har något internet hemma. Eller jo. Vi har på datan där nere men inte uppe. Finns ingen anslutning till det trådlösa internet står det. Fast det finns. Fattar inte vad problemet med det kan vara. Tur att man har en mobil så man kan kolla det viktigaste. Blåser en hel del ute gör det oxå. Blåser nästan bort när jag går ut och röker. Hoppas det avtar innan jag ska cykla hem. Så jag inte hamnar i en buske.

Väntar och väntar

Sitter och bara väntar på att tiden ska gå. Så jag kan börjar jobba snart. 21.00 drar allt igång. Sen blir det bara till att sova hela dagen i morron för att sen jobba igen. Hoppas det blir hyfsat lugnt i natt så man inte springer ihjäl sej. Och sen kan man undra vart jag ska vara. Uppe eller nere. Får vänta tills på fredag då jag får träffa dej igen.

Ligga kvar

Då har man nyligen kommit hem från mölndal. Skulle jag inte behövt jobba i natt hade jag inte gått upp ur din säng. Då hade jag lätt legat kvar. I söndags va vi i Slottskogen och sen på bio. Sommaren med göran. Vi skratta som aldrig förr. :-) Och i går träffa jag sandra. Och sen blev det mölndal igen. Kolla på gone in 60 seconds. Den gick på tv så vi låg i soffan och glodde. Nä nu ska jag sova lite så man orkar med jobbet i natt. Saknar dej redan.

Tåget

Har jobbat i natt igen. Det va en del att göra. Mer eller mindre alla ringde hela natten. Blir lite jobbigt när det inte e lugnt en sekund. Och när dom ligger på larmet som aldrig förr. Det blokerar alla andra larm. Men jag överlevde denna natten oxå. :-) Nu står jag på stationen och inväntar tåget som ska ta mej till mölndal. :-) i dag kommer det att bli aningen mycket kan jag lova. Frågan e ju om jag överlever det. :-S jo det kommer jag göra men kommer bli lite små jobbigt.

Röker

Sitter på jobbet och tar mej en cigg här på balkongen nu innan vi ska servera lite middag. Fick hoppa in extra och jobba i dag på dagen. Men slutar kl 13. Härligt det. Ska till stan med Syrran sen en sväng. Efter det blir det mölndal igen. :-)

Man lever bara en gång

Man lever bara en gång. Berätta för alla ni håller nära intill era hjärtan hur mycket dom betyder för er. Gå inte runt och fundera på hur dom ska reagera på om ni berättar för dom. Dom kommer att uppskatta er mer som den människa och individ ni är när ni berättar hur ni känner. Ni har inte all tid i världen på er. Man lever bara en gång. Ta det stora steget och berätta för dom. Till alla som står mej nära. Jag älskar er. Ni betyder mest för mej. Tack vare er går mitt liv runt. Ni betyder vet vilka ni är.

Här igen

Då va man i mölndal igen. Just nu är jag ute och röker. Annars tar jag det bara easy, ligger i soffan och glor tv. Tagit det lugnt i dag. Va hos cattis en sväng innan jag gick t stan. Träffa sandra och lexy där lite snabbt innan jag åkte hit. Tror faktiskt jag börjar bli kär i dej. Allt Känns bara så jätte bra med dej.

Seg seg seg

Fy fan. Nu börjar det bli aningen segt här på jobbet. Vill att klockan ska bli 7.15 så jag kan gå hem.

Underbart

Att ha duschat vill jag lova. Känner mej nu som en helt nu människa. Och det är bra.
Så nu ska man sakta men säkert börja göra sej ordning för att sen åka till mölndal igen.
ska packa, sminka mej, fixa håret, leta kläder och massa andra tjej grejer.

Har jobbat i natt. Va lite å göra så det blev aningen tröttsamt. Och det e jobbigt att ha första sökaren när den piper i ett.
Men det e sånna smällar man får ta ibland. Carola hade ju den i går natt så i natt va det min tur. Sprungit fram och tillbaka mellan vårdtagarna.
Dock jobbigt när man har en vårdtagare som ligger på larmet konstant när hon behöver hjälp. Hon tror att det bara är hon som bor i huset. Efter hennes agresiva uttalande mot mej så försökte jag förklara för henne att det finns fler än hon i huset, och när jag står med händerna fulla uppe hos en annan så kan jag inte släppa allt och springa till henne på stört. men det förstod hon inte. Hon menade på att det kan jag visst och va väldigt sur på mej. Men men då får hon va det och fortsätta vara om hon känner för det.
när det va lite lugnt så satt vi å kolla på tv. Och där visade dom en Micheal Jackson konsert på tv4 som vi satt å kollade på.
Grym va den. Han är en stor människa i mina ögon. Har gjort mycket grym musik. Han kan sin grej helt enkelt. Han e STOR.





Nä nu ska jag vika in min nytvättade tvätt i garderoben och fixa å dona lite.

Zazza

RSS 2.0